Vánoční jarmark 2023

Vánoční jarmark ZŠ Jarošova

V tomto předvánočním čase proběhl na ZŠ Jarošova další ročník vánočního jarmarku, v pořadí již jedenáctý. V prosinci roku 2012 se poprvé uskutečnil vánoční jarmark pro žáky, rodiče a veřejnost. Od té doby se stal na naší škole tradicí. Jeho výtěžek jsme opět použili pro charitativní účely, stejně jako v minulých letech, a to pro opuštěné kočičky bez domova v Karviné a Orlové.

Na vánočním jarmarku byly tradičně k zakoupení různé dekorativní předměty s vánoční tématikou. Mezi nejčastěji prodávané předměty patřily pletené koše, adventní svícny, perníčky, cukroví, vánoční hvězdy, závěsné dekorace a další dekorativní předměty s vánoční nebo zvířecí tématikou.

Moc ráda bych poděkovala vedení školy za umožnění této charitativní akce, také všem kolegyním, které mi pomohly na jarmarku a všem dětem, které přišly a pomáhaly prodávat. Děkuji všem, co si zakoupil jakýkoliv předmět a přispěli tak k lepšímu životu trpících zvířat. Bez vás by to nebylo.

Na závěr bych vám všem chtěla popřát kouzelné Vánoce a báječný rok 2024, aby byl ve znamení pevného zdraví, úspěchu a splněných přání.

Mgr. Věra Kramárová