Velikonoční tvoření

Velikonoční tvoření ZŠ Jarošova

V uplynulém týdnu, těsně před Velikonocemi, jsem pro žáky ZŠ Jarošova připravila velikonoční odpoledne. Děti tvořily řadu výrobků s jarními a velikonočními náměty, jako třeba kraslice, kohoutka, stojan na psací potřeby ve tvaru králíčka, papírové květiny nebo jarní dekorace na velikonočně laděnou tabuli. Povídali jsme si o různých technikách, jako je například ubrousková metoda – docoupage. Velikonoční tvoření se nám velmi povedlo, děti byly moc šikovné a odnesly si domů spoustu krásných dekorací. Jak se velikonoční tvoření líbilo dětem, si můžete přečíst níže.

Paní učitelka nám pomáhala, vysvětlovala nám všechno. Včerejšek se mi hodně líbil. Domů jsem si odnesla hezké výrobky, za které mě babička pochválila, protože se jí moc líbily. Chtěla bych si to ještě zopakovat.

Ornela M., 9. ročník

Velikonoční odpoledne bylo za mě super. Byla tam sranda a dobrá nálada. Všechny výrobky byly krásné a roztomilé. Paní učitelka měla dobrou náladu, pomáhala nám a takové odpoledne bych si klidně někdy zopakovala.

Adéla H., 8. ročník

Velikonoční výrobky se mi strašně moc líbily. Paní učitelka měla super nápad. Já jsem si vyrobila velikonočního zajíčka, takovou kytičku a dekoraci na stůl. Paní učitelce jsem hodně vděčná a děkuji.

Natálie F., 6. ročník

Mgr. Věra Kramárová